Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Immune Support Balanced C Extra / Витамин С (500 mg) и биофлавоноиди (350 mg), 90 капсули Natural Factors

  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:1321 NF
Антиоксидантна и имунна подкрепа.Промоционалната цена се отнася за продукти със срок на годност до 30.09.2024 г. и до изчерпване на количествата.Ако желаете да поръчате продукт на редовна цена, моля да ни информирате в забележка 
Подробно описание +

Immune Support Balanced C Extra

Витамин С 500 mg с Биофлавоноиден комплекс 350 mg

Хранителна добавка, 90 капсули

 

Immune Support Balanced C Extra на канадската компания Natural Factors е мощен антиоксидант допринасящ за нормалното функциониране на имунната система.

 

Основни ползи:

  • Спомага за подобряване функциите на имунната система.
  • Допринася за нормалното развитие и поддържане на костите, хрущялите, зъбите и венците.
  • Осигурява мощна антиоксидантна защита за намаляване на щетите от свободните радикали.
  • Подпомага способността на организма да метаболизира хранителни вещества.
  • Влияе благоприятно за предотвратяване на недостига на витамин С.
  • Съдейства за усвояването на желязото от храната.

 

Витамин С е водоразтворим витамин и не се съхранява в организма, затова е необходимо да се приема ежедневно за да се подържат препоръчителните за здравето нива. В същото време е добре известно, че при стрес, интензивна физическа активност, болест или употреба на антибиотици нуждите от витамин С значително се увеличават.

Immune Support Balanced C Extra на Natural Factors е формула, която съчетава антиоксидантните ползи от витамин С с биофлавоноиден комплекс за една по-мощна имунна подкрепа.

Витамин С е основно хранително вещество, подпомагащо образуването на колаген, необходим за нормалното състояние на костите, хрущялите, зъбите и венците. Също така допринася за облекчаване на възпалението, насърчава способността на организма да се бори с инфекциите и да метаболизира хранителни вещества.

Биофлавоноиден комплекс в продукта включва цитрусови биофлавоноиди, шипка, рутин, хесперидин, които спомагат за подобряване абсорбцията на витамин С и подсилват антиоксидантния му ефект. Както витамин С, така и биофлавоноидите допринасят за защита на тъканите от увреждане от свободните радикали.

Биофлавоноидите подобряват усвояването на витамин С за по-добра имунна система, по-бързото зарастване на рани и образуването на съединителна тъкан.

Лесните за прием капсули на Immune Support Balanced C Extra на Natural Factors не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, черупчести, животински продукти, сол, ядки и ГМО.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Витамин С (аскорбинова киселина)500 mg500 mg

Биофлавоноиден комплекс 

(цитрусови биофлавоноиди, шипка, рутин, хесперидин)

350 mg350 mgЖелатинова капсула (желатин, пречистена вода,) растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.   Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула дневно.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител:  Natural Factors, Canada