Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Tonalin® CLA the Slim Factor® / Тоналин® КЛА 1000 mg, 120 софтгел капсули Natural Factors

94,47 лв.
  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:8204 NF
За намаляване на телесните мазнини и редукция на теглото.
Подробно описание +

ТОНАЛИН® КЛА 1000 mg

Tonalin ®CLA

Хранителна добавка, 120 софтгел капсули

 

Tonalin CLA на Natural Factors е високоефективен продукт за намаляване на телесните мазнини и редукция на теглото.


Основни ползи:

  • Допринася за поддържане на нормално ниво на мазнини в организма.
  • Спомага за потискане активността на LPL ензимите, отговарящи за съхраняването на триглицеридите (мазнините) в адипоцитите (мастните клетки).
  • Подпомага повишаване чувствителността на клетките към инсулина, като по този начин тялото може да използва глюкозата за енергия, а не да я съхранява под формата на мазнини.
  • Влияе положително за увеличаване на чистата мускулна маса.
  • Благоприятства за нормализиране нивата на холестерола и кръвната захар.
  • Съдейства за по-красиви коса, кожа, нокти.


Tonalin CLA на Natural Factors съдържа конюгирана линолова киселина (КЛА), добита от шафранково масло, патентована като Tonalin®. 

Конюгираната линолова киселина е натурална, мастна киселина, която се среща предимно в месото и млечните продукти. Но приемането на достатъчно количество чрез храната е много трудно, тъй като съдържанието на калории ще е много голямо.

Многобройни клинични проучвания са доказали ефективността на Tonalin CLA за подпомагане намаляването на телесните мазнини, подобряване на мускулатурата и физическата сила. В същото време Tonalin CLA е мощен антиоксидант допринасящ за укрепването на имунитета и влияещ положително върху нивата на холестерола и кръвната захар.

Лесните за прием софтгел капсули на Tonalin CLA на Natural Factors не съдържат стимуланти, изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, соя, яйца, черупчести, сол, ядки или ГМО. Безопасността на продукта е категорично потвърдена в 18 клинични проучвания!

 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Тоналин1000 mg6000 mg
от който: свързана линоленова киселина(CLA)810 mg4860 mgСофтгел капсула (желатин, глицерин,  пречистена вода, карамел).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, соя, яйца, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално ниво на мазнините в организма, особено когато се използва в комбинация с нискокалорична диета и увеличена физическа активност.  

Забележка: Да не се използва при сърдечно-съдови заболявания, диабет, метаболитен синдром и инсулинова резистентност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение:  По 2 капсули 3 пъти дневно.

Съхранение: На място недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada