Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Super Meshima / Супер Мешима, 120 таблетки Natural Factors

98,88 лв.
  • Марка: Mushroom Wisdom
  • Кат. номер:10907 MW
Допринася за нормалното състояние на тъканите на млечните жлези. Промоционалната цена се отнася за продукти със срок на годност до 31.03.2024 г. и до изчерпване на количествата.Ако желаете да поръчате продукт на редовна цена, моля да ни информирате в забележка. 
Подробно описание +

SUPER MESHIMA / СУПЕР МЕСИМА

Хранителна добавка, 120 V  таблетки

 

Super Meshima на американската компания Mushroom Wisdom е висококачествен продукт допринасящ за нормалното състояние на тъканите на млечните жлези и подпомагащ имунната система.

 

Основни ползи:

  • Играе ключова роля в подкрепата на имунитета.
  • Спомага за намаляване на риска от развитие на неблагоприятни промени в тъканите на млечните жлези.
  • Допринася за предотвратяване на нарушения в храносмилателната система.
  • Подпомага укрепването на нервната система.
  • Повишава енергийните нива и възстановява жизнените сили.

 

За родина на лечебната гъба Месима се смята Япония, въпреки че в наши дни е разпространена в Китай, Корея, Австралия и Индия.

Химичният състав на Месима е изключително разнообразен, на което се дължат и забележителните й ползи за здравето. Гъбата е богат източник на макро- и микронутриенти, липофилни съединения, токофероли (алфа и гама токоферол), мастни киселини и ергостерол.

Множество клинични проучвания потвърждават, че екстрактът от Месима притежава добре изразени ползи за женското здраве. Спомага за доброто състояние на тъканите на млечните жлези и се прилага, като придружаващо лечение при пациенти подложени на химиотерапия. Смята се, че намалява негативното въздействие на лекарствата, използвани в химиотерапията.

Super Meshima на Mushroom Wisdom съдържа екстракт от плодно тяло на медицинската гъба Месима (Phellinus linteus), извлечен с помощта на гореща вода и осигуряващ активни и ефикасни съставки. Екстрактът е съчетан с витамин С за оптимално усвояване.

Американската компанията Mushroom Wisdom е световен лидер в производството на висококачествени екстракти от медицински гъби и с над 25 годишен опит в областта.

 

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Месима 

/Phellinus Linteus/ Екстракт от плодно тяло, PL-fraction™

225 mg900 mg
Витамин С (аскорбинова киселина)20 mg80 mg


Микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, калциев стеарат,диклациев фосфат, силициев диоксид, хидроксипропил метилцелилоза, глицерин.

Не съдържа: Глутен, пшеница, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители, аромати, консерванти. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система, както и за нормалното състояние на млечните жлези.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 4 таблетки веднъж дневно или по 2 таблетки 2 пъти на ден.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител: Mushroom Wisdom, Inc, USA