Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Liver Health x 65 капсули Webber Naturals

  • Марка: Webber Naturals
  • Кат. номер:3452 WN
Комбинира най-полезните билки и антиоксиданти за здравето на черния дроб   Промоционалната цена се отнася за продукти със срок на годност до 30.09.2024 г. и до изчерпване на количествата.Ако желаете да поръчате продукт на редовна цена, моля да ни информирате в забележка. 
Подробно описание +

Liver Health

Хранителна добавка, 65 капсули

 

Liver Health е високоефективен продукт на канадската компания Webber Naturals съдържащ екстракти от най-полезните за черния дроб лечебни растения – бял трън, шизандра и куркума. За по-голяма ефикасност, към тази билкова комбинация е добавен мощния антиоксидант алфа-липоева киселина.


Основни ползи:

  • Първокласен продукт допринасящ за нормалното функциониране на черния дроб.
  • Стимулира детокс процесите в черния дроб и има протективен ефект при редовна консумация на алкохол.
  • Допринася за балансирани нива на холестерола и намаляване омазняването на черния дроб при високомазнинна диета.
  • Подпомага храносмилането и функцията на жлъчния мехур.
  • Насърчава очистването на организма при спазване на разтоварващи диети и лечебно гладуване.

Бял трън

Тази основна съставка в продукта помага на чернодробните клетки да елиминират натрупаните токсини и подобрява функционирането на черния дроб след прием на медикаменти и храни, които водят до увреждането му.

Ползите на белия трън се дължат основно на силимарина - биологично активно съединение, съдържащо се в семената му. В продукта на Webber Naturals, екстрактът от бял трън е стандартизиран до 60% силимарин.

Шизандра

Допринася за приспособяването на организма към стрес, промени и физическо натоварване, премахва изтощението и притежава силно тонизиращо действие.

Екстрактът от шизандра се използва и в терапията на различни чернодробни заболявания, включително хепатит, както и за профилактиката и защитата на черния дроб от токсини.

 Куркума

Притежава противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти, полезни при чернодробни проблеми, нарушения във функциите на храносмилателната система, сърдечно-съдови болести и възпалителни заболявания, като артрит.

Алфа-липоева киселина 

Мощен антиоксидант засилващ ефектите на други антиоксиданти като витамин С, глутатион и витамин Е. Подпомага възстановяването и облекчава симптомите при чернодробни заболявания, диабетна невропатия и нарушения на зрението.


Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Бял трън - екстракт от семена, стандартизиран до 60% силимарин /Silybum marianum/150 mg 450 mg
Шизандра (пудра от плод /Schisandra chinensis/)100 mg300 mg
Куркуминоиди от коренище на куркума /Curcuma longa/13.3 mg39.9 mg
Алфа-липоева киселина200 mg600 mg


Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), оризово нишесте, силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Ако приемате антидепресанти или страдате от биполярно разстройство се консултирайте с лекар.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 1-3 пъти дневно. За най-добри резултати използвайте минимум 3 седмици.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Webber Natural Pharmaceuticals LLC, Canada