Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Ultimate® Maca Energy Organic/ Мака 150 g пудра х 50 дози Natural Factors

  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:0386 PN
В подкрепа на хормоналния баланс по време на менопауза и подобрява сексуалната функция  
Подробно описание +

МАКА ЕНЕРДЖИ Ultimate

Ultimate Maca Energy

Хранителна добавка, 150 g пудра   

 

Ultimate™ Maca Energy пудра е висококачествен продукт, спомагащ за поддържане на нормалното състояние на организма при физически и психически стрес, нивото на кръвната захар и нормалната сексуална функция. Резултатите от клиничните проучвания потвърждават, че използването на екстракт от корен на мака допринася за хормоналния баланс по време на менопауза и подобряване на емоционалните аспекти на сексуалното здраве.

 

Основни ползи:

  • Поддържа оптималното състояние на организма в периода на менопауза.
  • Помага за възстановяване на хормоналния баланс при жените.
  • Влияе благоприятно на сексуалната функция.
  • Спомага за нормалното състояние на организма при физически и психически стрес.

 

Как действа Ultimate™ Maca Energy пудра?

Ultimate™ Maca Energy пудра е висококонцентриран екстракт от корен на мака и е мощен източник на антиоксиданти. Едно от последните проучвания сочи, че жени, навлизащи в менопауза, приемали по 1 g Ultimate™ Maca Energy пудра два пъти на ден в продължение на два месеца, изпитват значително облекчение на дискомфорта в този период – като липса на горещи вълни, тревожност, нервност и промени в настроението.

Какво представлява мака?

Мака е растение, което вирее в Централните Анди при надморска височина до 4000 м. Черната мака е най-рядката разновидност на това перуанско растение. Коренът му е използван от местното население от хилядолетия като поддържащо силата и издръжливостта на организма средство. Лабораторни изследвания показват, че способността му да редуцира свободните радикали и да защитава клетките от оксидативен стрес се дължи на съдържанието на алкалоиди и феноли. Въпреки че не съдържа естрогенни или андрогенни съединения, помага за балансиране на хормоналните процеси, като въздейства върху хипоталамуса и хипофизата, нивата на естроген, фоликулостимулиращи хормони, прогестерон и адренокортикотропен хормон.

 

Съставки:В 1 ч.л. (3 g) :Дн. доза:
Мака Органик /Lepidium meyenii/, Желатинизиран екстракт 6:13 g3 g


Не съдържа: Млечни продукти, изкуствени оцветители, добавени захари, адитиви и глутен.

Сертифициран Органик продукт.

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на организма при физически и психически стрес, нормалното ниво на кръвна захар и за поддържане на нормална сексуална функция.  

Забележка: При бременност, кърмене, чернодробно заболяване, високо кръвно налягане, прием на медикаменти за разреждане на кръвта или страдате от хормонални или гинекологични заболявания (като рак на гърдата или простатата) се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 чаена лъжичка /3 g/ дневно разтворена във вашата любима напитка (вода, сок, мляко, йогурт).

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на  на опаковката.

Производител: Prefferred Nutrition, част от Natural Factors LLC