Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

EstroSense® WomenSense® x 60 капсули Natural Factors

46,61 лв.
  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:0532 PN
Специализирана формула за жени. Подпомага хормоналния баланс и облекчава симптомите при естрогенна доминантност. 
Подробно описание +

ЕСТРОСЕНС WomenSense 343 mg

EstroSense®

Хранителна добавка, 60 V капсули   

 

EstroSense® е висококачествена формула спомагаща за възстановяване на хормоналния баланс и поддържане на нормални нива на естроген в организма.

 

Основни ползи:

  • Допринася за здравословния метаболизъм на естрогена.
  • Спомага за намаляване дискомфорта при ПМС (предменструален синдром).
  • Съдейства за нормалното функциониране на женските репродуктивни органи.
  • Благоприятства за намаляване на симптомите на естрогенна доминантност – нервност, промени в настроението, задържане на течности, повишен апетит, мигрена и др. 

 

EstroSense® съдържа специализирана смес от растителни екстракти и калциев D-глюкарат, които спомагат за нормализиране на хормоналния баланс и подпомагат женското здраве.

Калциев D-глюкарат – калциева сол на природната глюкарова киселина. Спомага за поддържане на хормоналния баланс и детоксикацията на организма. Притежава и мощно енергизиращо свойство.

Сулфорафане екстракт от кълновете на броколи. Мощен антиоксидант допринасящ за блокиране действието на някои чернодробни ензими преобразуващи нитрозамините в канцерогени.

Индол-3-карбинол (I3C)съдейства за нормалното здравословно състояние на репродуктивните органи.

Екстракт от листата на зелен чай /Camellia sinensis/ подпомага нормалното функциониране на женския организъм и намалява появата и растежа на анормални клетки в маточната шийка. 

Екстракт от броколи /Brassica oleracea var italic/ стимулира детоксикацията на организма от вредните вещества и се бори със свободните радикали.

Екстракт от семена на млечен бодил, стандартизиран до 60% силимаринподпомага функцията на черния дроб и жлъчния мехур и притежава мощно противовъзпалително свойство.

Екстракт от листа на розмаринспоред многобройни проучвания може да намали вероятността от образуването на анормални клетки в яйчниците.  

EstroSense® не съдържа глутен, пшеница, млечни продукти, яйца, захар, соя, фъстъци, риба, черупчести , животински продукти, сол, изкуствени аромати, консерванти, подсладители и е подходящ за вегани и вегетарианци.

 

Съставки: В 1 капс.:Дн. доза:
Калциев Д-Глюкарат75 mg225 mg
Индол – 3 – Карбинол75 mg225 mg
Зелен чай екстракт от лист на Camellia sinensis, стандартизиран до 80% катехини, < 1 % кафеин50 mg150 mg
Куркума  екстракт от коренище /Curcuma longa/, (95% куркуминоиди)25 mg75 mg
Млечен бодил (екстракт от семена на Silybum marianum, стандартизиран до 60% силимарин)25 mg75 mg
Розмарин (екстракт от лист)12.5 mg37.5 mg
Домат (екстракт от  Lycopersicon esculentum)50 mg150 mg
Ликопен2.5 mg7.5 mg
Броколи надземни части от Brassica oleracea var italic)27.5 mg82.5 mg
Сулфорафан100 µg300 µg


Растителна капсула (целулоза, пречистена вода), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа:  Глутен,  пшеница,  млечни продукти,  яйца,  захар,  соя,  фъстъци,  риба, черупчести , животински продукти,  сол , изкуствени аромати, консерванти, подсладители.

Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение:  Допринася за нормалното състояние на организма на жената при ПМС и по време на менопауза. Допринася за поддържане на нормални нива на естрогена в организма. Антиоксидант.

Забележка: Консултирайте се с  лекар, ако използвате повече от 6 месеца.

Не използвайте при бременност, кърмене или желязодефицинта анемия. Ако страдате от чернодробно заболяване,камъни в жлъчката, улцерозен колит, ниски нива на естроген или приемате лекарства за разреждане на кръвта се консултирайте с лекар преди употреба.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 3 капсули дневно по време на хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета  на опаковката.

Производител: WomenSense ®LLC, част от Natural Factors, Canada