Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Сироп за деца с черен бъз и мелатонин - За силен имунитет и добър сън - Sambucus NightTime Syrup for Kids, 120 ml Nature’s Way

  • Марка: Nature’s Way
  • Кат. номер:12822
Стандартизиран екстракт от черен бъз в комбинация с мелатонин в подкрепа на имунната и дихателната система, и здравословния сън при децата
Подробно описание +

САМБУКУС ЗА ДЕЦА NIGHT TIME СИРОП

Sambucus NIGHTTIIME Syrup with Melatonin

Хранителна добавка,  120 ml

 

Високоефективен имуностимулатор с успокояващо действие за деца. Насърчава естествените съпротивителни сили на организма, повишава устойчивостта на тялото срещу настинки, вирусни и грипни състояния, подобрява функциите на дихателната система, спомага за поддържане на спокоен сън.

Самбукус Nighttime за деца осигурява мощна имунна подкрепа за детския организъм чрез  патентования стандартизиран екстракт от черен бъз - BioActives®. Той се отличава с висока бионаличност и сигурно действие. Екстрактът  доказано превъзхожда по степен на усвояване и сила стандартните екстракти от черен бъз. BioActives® е източник на антоцианини - те са вид флавоноиди - мощни антиоксиданти, играещи ключова роля в борбата с оксидативния стрес и клетъчното увреждане.

  • Съдържа мелатонин – естествения хормон на съня;
  • Не съдържа: изкуствени оцветители, сол, дрожди, пшеница, млечни продукти, глутен.
  • Под формата на сироп с приятен вкус на горски плодове.
  • Подходящ за деца на възраст над 3 години.

 

Забележка: Може да предизвика сънливост. Да не се използва повече от 14 последователни дни, освен ако не е препоръчано от медицински специалист. Ако детето ви страда от продължителни проблеми със съня или страда от хронично заболяване,  консултирайте се с лекар преди употреба.

 

Съставки:в 5 ml/ 1 ч.л.Дн. доза: в  10 ml/ 2 ч.л/

Черен бъз  BioActive         

BioAcitve стандартизиран екстракт (плод) от  1600 mg висококачествени култивирани плодовe

25 mg50 mg
Мелатонин0.5 mg1 mg

Калории                                   

1530

Въглехидрати                        

4 g  8 g

Общо захари                                 

0 g

0 g

От които добавени захари  

0 g

0 g

Захари от алкохол              

4 g

8 g


Сорбитол, пречистена вода, глицерин, натурален аромат,ябълчена киселина, натурални аромати, калиев сорбат ( консервнат за запазване на свежестта).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, млечни продукти, глутен, соя. Подходящо за вегани/вегетарианци. Сертификат Кашер.

Приложение: Допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържането на нормалните защитни сили на организма и подпомага спокойния сън при децата.

Забележка: Може да предизвика сънливост. Да не се използва повече от 14 последователни дни, освен ако не е препоръчано от медицински специалист. Ако детето ви страда от продължителни проблеми със съня или страда от хронично заболяване се консултирайте с лекар преди употреба. Ако се употребява от възрастни: при бременност,кърмене приемате лекарства за депресия, диабет, разреждане на кръвта или автоимунни заболявания се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение:  За деца от 3 до 5 годишна възраст по 1 ч.л. дневно, след консултация с лекар. За деца над 5 годишна възраст по 1-2 ч.л. / 10 ml дневно. Да се приема 30-60 минути преди лягане.

Съхранение:  На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nature’s Way Products, Inc, USA