Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Vitamin D3/ Витамин D3 1000 IU x 90 таблетки Nature’s Way

  • Марка: Nature’s Way
  • Кат. номер:06939 ST 10.22
За силен имунитет, здрави кости, оптимално усвояване на калций и фосфорПромоционалната цена се отнася за продукти със срок на годност до 30.06.2024 г. и до изчерпване на количествата.Ако желаете да поръчате продукт на редовна цена, моля да ни информирате в забележка.
Подробно описание +

ВИТАМИН D1000 IU

Vitamin D3

Хранителна добавка,  90 таблетки   

 

Витамин D е мастноразтворим витамин, който е от голямо значение за човешкото здраве. Неговото образуване в тялото  се получава при излагане на кожата на слънце.

Витамин D изпълнява редица функции, свързани с поддържането на здрави кости и зъби, укрепване на имунната и нервната системи, притежава регулиращо действие на инсулиновите нива, а също така може да окаже ползи  при превенция на множествена склероза и т.н.

За поддържане на здрави кости:

Здравите кости имат нужда от витамин D, за да се усвояват правилно калция и фосфора. Витамин D3 помага да се регулира абсорбцията на калций и фосфор през червата, намалява бъбречната екскреция на калций и регулира количеството калций в костите.

За поддържане на  здрава имунна система:

Установено е, че витамин D3 подобрява репликацията и деленето на здрави клетки, както и повлиява здравия метаболизъм на глюкозата.

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Витамин D3  (като холекалциферол)

1000 IU/ 25 µg

1000 IU/ 25 µgЦелулоза, магнезиев стеарат, силиконов диоксид,глицерин.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, глутем, сол, пшеница, соя, млечни продукти, дрожди. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Витамин D3 допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за абсорбцията на калций и фосфор за нормалната костна минерализация.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По ¼ таблетка дневно, за предпочитане по време на  хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета  на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA