Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Thisilyn® Cleanse/ Тисилин® Клийнс - Програма за билково храносмилателно пречистване Nature’s Way

  • Марка: Nature’s Way
  • Кат. номер:15407 ST11.22
Пълна тристепенна програма за естествена детоксикация на организмаСпециално предложение! -20% намаление + подарък чаша + безплатна доставка!  Чашите са с различни разцветки и се изпращат на случаен принцип. 
Подробно описание +

ТИСИЛИН® КЛИЙНС

/билкова пречистваща програма в 3 фази/

Thisilyn CLEANSE woth Herbal Digestive Sweep

 

Балансирана 15-дневна програма за цялостна детоксикация на организма, разделена на три фази, прилагането на които е паралелно, със синергично действие на компонентите в тях. Подходяща е за профилактика както на здрави хора, така и с различни стомашно-чревни, чернодробни и обменни заболявания. Съставът  е изцяло натурален и нетоксичен.  Отделните фази на Thisylin Herbal имат следните състав и свойства:

Фаза I – Цялостна детоксикация

Фаза II – Смес от 6 вида фибри

Фаза III – Пречистване на храносмилателния тракт с билки

 

ФАЗА I – Цялостна детоксикация, 30 капс. по 685 мг, прием – 1 - сутрин и 1 - вечер      (15 дни)

Активира естествените механизми на детоксикация на всички вътрешни органи. Има три основни компонента – за отделителната система; за кожата, лимфата и кръвоносната система; за стомашночревния тракт, черния дроб и жлъчката.  Извежда токсичните натрупвания от вътрешните органи и ги насочва към бъбреците за елиминиране, или към червата, където те се неутрализират от фибрите във фаза II.

Билкова смес за уринарния тракт (173 мг) съчетава лечебните свойства на червената боровинка (90% концентрат от плодовете) и магданоза (листата) за засилване дейността на бъбреците и пикочните пътища, съчетано с предпазването им от инфекции и отделящите се през тях токсични вещества.

 

Билкова смес за кожата, лимфната и кръвоносната система (130 мг) съчетава свойствата на корените от репей, цветовете от червена детелина, стръковете от лепка и корените от орегонско грозде.

Билкова комбинация за стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчния мехур (315мг). Включва екстракт от семената на млечния бодил (стандартизиран на 80% силимарин), екстракт от листата на артишока (стандартизиран на 6% кафеоил хининови киселини), екстракт от корена на куркума (стандартизиран на 95% куркуминоиди) и корен от глухарче. Комбинацията има хепатопротективно, противовъзпалително, холеретично, холагогно и антиоксидантно действие.

ФАЗА II – Смес от шест вида фибри (1860 мг), 90 капсули, дневен прием – по 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша вода (250 мл), за 15 дни. Регулира моториката на червата и обема на изпражненията. Улавя токсините, отделени в червата под действието на фаза I, задържа ги адсорбирани и ги предоставя на фаза III за ускорено извеждане от организма.

Шестте различни вида фибри имат адсорбиращо токсините, противовъзпалително и антимикробно действие върху мембраните на храносмилателния тракт. Комплексът включва патентована смес от псилиум (хуск), гуарова гума (гуаран), фибри от ленено семе (богати на лигнани), пектин от грейпфрут, фруктоолигозахариди (FOS) и акациева (арабска) гума.

 

Фаза III – Пречистване на храносмилателния тракт с билки (1610 мг), 30 капсули. Дозировка – 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода, не повече от 10 дни.

Третата фаза на детоксикация с програмата, т. нар. „билкова метла”, има важната задача да изведе бързо от организма уловените през втората фаза токсични натрупвания, така че да не се задържат в червата и да предизвикат нежелани ефекти. В нейният състав влизат очистителна съставка - американски зърнастец (каскара саграда), успокояваща червата бленда от мента, копър, джинджифил и ружа; трипхала – тройна билкова аюрведическа комбинация  с противовъзпалително, детоксикационно и лаксативно действие; и отново Thisylin® стандартизиран екстракт от белия трън – неговата роля е да подпомогне черния дроб да разгради окончателно остатъците от първите две фази и вредните продукти, които биха се реабсорбирали в дебелото черво.

Билковата програма за детоксикация Тисилин® Клийнс е надеждно и високоефективно средство за профилактика на редица здравни проблеми, пораждани от ежедневното натрупване на отпадни продукти на метаболизма в тялото. Подходящо е за всички  над 12-годишна възраст, освен при бременните и кърмачките, както и при специфични групи пациенти – главно тези с обострена язва, колити и гастрити, непроходимост на червата и диария. Препоръчва се по време на респираторни или стомашно-чревни инфекции приемът на програмата Тисилин® да не се започва,  а първо да се отстрани инфекциозният причинител, за да се приведе организмът в готовност да започне активна детоксикация.

  

Хранителна добавка, пълна програма от 3 фази, комплект:

                                                 ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ                                                          30 V-капсули

                                                  СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ                                                                 90 V-капсули

                                                  ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ С БИЛКИ         30 V-капсули

 

За най-добри резултати, започнете приема на трите формули в един и същи ден.

Пийте много вода по време на цялата програма.

Програмата ТИСИЛИН КЛИЙНС продължава само 15 дни.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, захар, дрожди, пшеница, соя, млечни продукти. Подходящп за вегани/вегетарианци.

 

Фаза 1: ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ , 30 капсули

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:

Съставки, действащи на пикочо-половия тракт:

Патентована смес от: Магданоз (лист), Червена боровинка (плод) 100% концентрат

173 mg346 mg

Съставки, действащи на кръвоносната система, лимфа и кожа:

Патентована смес от: Репей (корен), Червена детелина (цвят, лист, стебло), Лепка (надземни части), Орегонско грозде (корен и стебло)

130 mg260 mg

Тисилин® Бял трън - екстракт от семена, стандартизиран до 80 % силимарин (100 mg)

125 mg250 mg
Артишок екстракт (лист), стандартизиран до 6 % кафеоилхинова киселина (4.5 mg)75 mg150 mg
Куркума екстракт (корен), стандартизиран до 95 % куркуминоиди (71 mg)75 mg150 mg
Глухарче (корен)40 mg80 mg


Растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоскид.

Приложение: Перфектно балансирана формула с Тисилин® Млечен  бодил, Артишок, Куркума, Глухарче и балансирана смес от билки, която допринанася за достигане на нормалните нива  на токсините и замърсяванията в кръвообръщението, жлъчката, черния дроб, лимфната система, кожата, пикочния тракт и транспортирането им към червата, където те биват „ уловени” от фаза 2.

Забележка:  Да не се използва при кърмене бременност или вероятност от такава, лица страдащи от алергия към растения от сем. Кръстоцветни, ако страдате от запушени жлъчни канали и камъни в жлъчката. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250мл/ вода, в продължение на 15 дни.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Фаза 2: СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ , 90 капсули

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:

Смес от 6 вида фибри: Псилиум (люспи), Гума гуар (Рожково дърво), Лигнамакс® Богати на лигнан фибри от ленено семе, Пектин от грейпфрут, Фруктоолигозахариди (FOS), Акациева смола

433.33 mg2600 mgЦелулоза ,растителна капсула, силициев двуокис.

Приложение: Шест натурални диетични фибри (включително Ligna Max- ленена пудра с високо съдържание на лигнан), обединени в една лесна за усвояване формула, която допринася за достигане на нормалните нива на  токсините и другите замърсявания в червата. Фруктоолигозахаридите като пробиотици, допринасят за поддържането на нормална чревна микрофлора.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша /250мл/ вода,  в продължение на 15 дни.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA


Фаза 3: ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ С БИЛКИ х 30 капсули:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Успокояваща патенована смес: Лютива мента (лист), Копър (семена), Джинджифил (корен), Градинска ружа (корен)100 mg300 mg
Зърнастец (кора)90 mg270 mg
Екстракт Трипхала (плодове) смес, осигуряваща 45% танин (121 mg): Амла (Phyllanthus emblica); Тропически бадем (Terminalia chebula);  Белерика миробалан (Terminalia bellerica)90 mg270 mg
Тисилин® Бял трън - екстракт от семена, 55% силимарин (104 mg)63.33 mg190 mg


Растителна капсула (целулоза). 

Приложение: Уникално храносмилателно прочистване с Американски зърнестец, Трипхала и Тисилин® Млечен бодил, които допринасят за достигане на нормалните нива на замърсяванията и токсините в червата, включително и тези уловени от фибрите във фаза 2. Включени са успокояващи билки, за да облекчат тази критична пречистваща фаза.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Този продукт съдържа американски зърнастец.  Да не се използва ако имате или развиете диария, разтройство или стомашна болка, тъй като зърнастецът може да влоши тези състояния и да увреди здравето ви. Консултирайте се с лекар при честа констипация (запек) или диария, ако приемате други медикаменти или имате друго заболяване.

Дозировка и приложение: За възрастни и деца над 12 годишна възраст:

По 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода /250 мл/, не  повече от 10 дни.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA