Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Siberian Eleuthero Root/ Женшен сибирски (корен) 425 mg х 100 капсули Nature’s Way

29,10 лв.
  • Марка: Nature’s Way
  • Кат. номер:13500
Адаптоген за физическа издръжливост и емоционален баланс
Подробно описание +

Женшен сибирски (корен) 425 mg x  100 капсули

Екстрактът от сибирски женшен на Nature's Way е стандартизиран до 0.2% елеутерозид В и 0.5% елеутерозид Е и съдържа всички активни съставки на корена. Сибирският женшен подобрява физическото и менталното здраве. Това е адаптогенна билка, която помага на тялото да се адаптира към ежедневния стрес. Превъзходна добавка за хората, които водят забързан и изморителен начин на живот. Намира широко приложение и при спортистите за възстановяване след продължителни тренировки.

Сибирският женшен принадлежи към различно семейство от азиатския женшен, въпреки че дълго време азиатският женшен се е използвал като по-евтин заместител на сибирския женшен.

  • висококачествен екстракт
  • подобрява жизнеността
  • 0.2% елеутерозид  В плюс 0.5% елеутерозид Е
  • хранителна добавка

Съставки:В 3 капс.:Дн. доза:

Сибирски женшен (корен)          

   /Eleutherococcus  senticocus/

1270 mg             1270 mg             


Растителна капсула (модифицирана целулоза),магнезиев стеарат, целулоза.

Не съдържа: Захар, сол, дрожди, пшеница,соя, царевица, млечни продукти, изкуствени консерванти, аромати, oцветители, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Подобрява физическата и умствената издръжливост, и жизненост. Действа подсилващо.Допринася за поддържане на нормалните физическата и умствена издръжливост, жизнеността и защитните сили на организма.

Забележка: При бременност, кърмене  или високо прием на медикаменти  се консултирайте се с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 3 капсули дневно, за предпочитане с храна. Използвайте в продължение на 8 седмици, последвани от 2 седмици почивка.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA