Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Херпес симплекс, остеопороза и сърдечно здраве - Л-Лизин 500 mg, 90 капсули Natural Factors

25,95 лв.
  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:2823 NF
Срещу лабиален и генитален херпес, остеопоротични изменения и стенокардия.
Подробно описание +

L-лизин, 500 мг

Една от най-естествените хранителни добавки, която помага при херпес вирус, е аминокиселината L-лизин. Тя осигурява облекчаване на възпалението като намалява повторната поява, сериозността на симптомите и времето за лечение на херпесите. L-лизинът е една от деветте есенциални аминокиселини, от които тялото се нуждае, за да възстанови тъканта, за образуване на колагена и производството на хормони. Счита се за есенциална, тъй като тялото няма възможност да я произведе и тя трябва да бъде набавена чрез храната.

Хората, които имат проблеми с херпес вируса може да се нуждаят от добавки с L-лизин, за да държат вируса под контрол. L-лизинът на Natural Factors е аминокиселина в свободна форма, която е по-ефективна отколкото получената чрез храната. Нашата капсула е вегетарианска, за да може добавката да бъде използвана от вегани, вегетарианци или хора на строга диета, които може да не получават достатъчно лизин от хранителни източници.

L-лизинът трябва да бъде важна част от хранителния план на всеки, който иска да предотврати повторната поява на херпес вируса. За най-ефективен контрол на херпес вируса е добре приемът на L-лизин да се комбинира с диета бедна на аргинин. Своевременният прием на витамин С и цинк също може да осигури допълнителна помощ за здравето на имунната система.

Предимства:

  • бързо облекчаване при възпаление (херпес вирус)
  • не съдържа царевица, пшеница, глутен или мая
  • вегетариански капсули

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
L-Лизин (Хидрохлорид) 500 mg 3000 mg


Други съставки: Оризово нишесте, вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза Е460], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители  и подсладители; царевица, соя, пшеница, глутен или мая. Аминокиселина в свободна форма.

Приложение: Л-Лизинът е аминокиселина, която допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва за период по-продължителен от 6 месеца. Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар, ако сте подложени на нископротеинова диета, ако сте бременни или кърмите. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 2 капсули 3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Виж опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada