Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Zinc Citrate/ Цинк (цитрат) 15 mg x 90 таблетки Natural Factors

13,65 лв.
  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:1678 NF
За здрава и красива кожа,  и повишаване на имунитета
Подробно описание +

Цинков  цитрат, 15 мг

  • хранителна добавка
  • есенциален микроелемент
  • подпомага защитните сили на тялото и репродуктивната система
  • гарантирана чистота и биологична активност

Таблетките с цинков цитрат на Natural Factors съдържат 15 мг от този важен микроелемент. Цинкът подпомага естествената защита на организма и е жизненоважен за здравата кожа. Той е необходим за много хормони и подпомага здравето на репродуктивната система, по тази причина намира широко приложение за нормалното функциониране на простатата. Цинкът е необходим за сетивата ни за мирис, вкус и зрение. Цинковият цитрат е отлична форма на цинк, тъй като цитратите се абсорбират много добре и се усвояват от тялото.


Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Цинк (цитрат)     15 mg  15 mg


Други съставки: Микрокристална целулоза, дикалциев фосфат дихидрат, натриева кроскармелоза, растителен магнезиев стеарат.

Приложение: Допринася за поддържането на нормалния жизнен тонус и функциониране на тъканите, както и за нормалния метаболизъм на мазнините, протеините и въглехидратите.

Забележка: Препоръчва се за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1-2 таблетки на ден, за предпочитане с  храна. Не приемайте едновременно с  медикаменти – направете пауза от няколко часа между приемите.

Съхранение: На място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Виж опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada