Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Flexmax™ Glucosamine with MSM/ Глюкозамин Сулфат & MСM 925 mg x 240 таблетки Nature’s Way

92,65 лв.
  • Марка: Nature’s Way
  • Кат. номер:14561
За здрави стави, тъкани и хрущяли
Подробно описание +

ГЛЮКОЗАМИН СУЛФАТ & MСM

Glucosamine Sulfate MSM

Хранителна добавка, 240 таблетки

 

Глюкозамин сулфат & MСM на Nature’s Way e естествен продукт допринасящ за нормалното състояние на ставите, тъканите, хрущялите, без да променя нормалното кръвно налягане и състоянието на лигавицата на стомаха.

 

Основни ползи:

  • Допринася за поддържане и възстановяване на комфорта, гъвкавостта и подвижността на ставите. 
  • Спомага за облекчаване на болката в костите и хрущялите. 
  • Оказва положително влияние за повишаване на костната плътност. 

 

С напредването на възрастта се появяват скованост и болки в ставите, костната маса и здравината на костите намаляват, което ги прави по-лесно податливи на счупвания и дискомфорт.  На помощ идва Глюкозамин сулфат & MСM на Nature’s Way - естествен продукт специално създаден в подкрепа на здравите стави, хрущяли и сухожилия. 

Глюкозамин сулфат спомага за намаляване износването и изтъняването на ставния хрущял. Оказва положително влияние върху подвижността на ставите и съдейства за производството на смазваща течност в тях. По този начин подпомага възстановяването на съединителната тъкан в ставите.

Метилсулфонилметан или МСМ, е естествено сярно съединение, едно от най-важните хранителни вещества за поддържане жизнеността и здравето на тялото. 

Многобройни научни проучвания са констатирали,че МСМ смазва и подхранва увредените тъкани и хрущяли и подпомага лечението на артрит, тъй като допринася за намаляване на възпалението. Също така редуцира болката и подуването на коляното при остеоартроза и съдейства за по-бързото възстановяването след тренировка или интензивна физическа дейност.  

Глюкозамин & MSM на Nature’s Way е подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като е обработен с калиев хлорид, а не с натриев хлорид (готварска сол). Икономичната опаковката е достатъчна за период от 2 месеца.

Съставки:В 2 табл.:Дн. доза:
Глюкозамин сулфат (като калиев хлорид, осигуряващ  750 mg глюкозамин сулфат)1100 mg2200 mg
Метилсулфонилметан (MСМ) 750 mg1500 mg
Въглехидрати<  1 g          <  2 g              

Целулоза. Малтодекстрин, хидроксипропил целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, глицерин.

Не съдържа: Натрий.

Съдържа: Черупчести мекотели (скариди, раци, риби, омари).

Приложение: Допринася за нормалното състояние на ставите, тъканите, хрущялите, без  да променя нормалното кръвно налягане и състоянието на лигавицата на стомаха.

Забележка: При прием медикаменти, бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 таблетки 2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA