Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Доставка и Връщане

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

сума  място на доствка цена на доставка
под 100 лв  до офис

6лв.

под 100 лв. до адрес 9лв.
над 100 лв. до 3 кг.

до ОФИС

БЕЗПЛАТНА
 
 
 
Условия на доставка за страната 
 
Подадените поръчките се обработват в рамките на 2 до 5 работни дни и се доставят според графика на куриерска фирма Speedy.
 
В случай че е необходимо да уточним подробности, касаещи наличност на поръчаните продукти или промяна в срока за доставка, ще се свържем с Вас на телефонния номер, посочен в поръчката.
 
Когато поръчката е предадена на куриер, ще получите e-mail от нас с номер на товарителницата и ще можете да проследите движението на Вашата поръчка.
 
Възможно е да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, в резултат на лоши метереологични условия, технически проблеми и други. Препоръчваме Ви да следите Вашата пратка по номера на товарителницата, която сте получили на посоченият от Вас e-mail след като пратката е предадена на куриерска фирма Speedy
 
 
Ако имате въпроси относно поръчката, която сте направли можете да се свържете с нас на имейл sale@pharmacity.bg.
 
Работно време: Понеделник - Неделя: 09:00 - 20:00 ч.
 
Доставкa до oфис на Speedy
Поръчките до офис на Speedy трябва да бъдат взети до 7 работни дни от датата на доставка. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.
 
 
 
Условия за връщане
  1. pharmacity.bg се задължава да осигури условия за правилното пакетиране и опаковане, транспортиране и доставяне на продуктите, така че да бъдат напълно запазени техните качества и ефикасност.
  2. Ако купувачът е заявил своята поръчка да бъде доставена до офис на Куриерската фирма, разполага със срок от 5 работни дни, считано от датата на доставка, за да я приеме. След изтичането на този срок поръчката се анулира и се връща обратно.
  3. Купувачът има правото да върне продукта в рамките на 14 дни от датата на закупуването му, ако промени мнението си по каквато и да е причина, при условие, че по продукта няма следи от употреба и е в оригиналната си опаковка, в която го е получил . Разходите по връщането на пратката се поемат изцяло от Клиента. При изпълнение на по-горе описаните условия, след получаване на продукта, pharmacity.bg се задължава да възстанови на Купувача сумата за върнатия от него продукт.
  4. Възстановяването на сумата се извършва по начина, по който е получена от ФАРМАСИТИ 21 ООД, освен ако изрично не е упоменато, че Клиентът желае друг платежен метод.
  5. За да упражните правото си на отказ от продукта, трябва да Ни уведомите за Вашето име, адрес, телефонен номер, имейл адрес, както и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление. Достатъчно е да изпратите съобщение относно упражняването на право на отказ в рамките на упоменатия 14-дневен срок на email : sale@pharmacity.bg.
  6. Ако се откажете от направена поръчка, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас в срок не по-късно от 14 дни, считано от датата на връщане на стоката. Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок. Вие трябва да поемете всички преки разходи по връщане на стоките. В случай на отказ, стоката трябва да бъде върната в запазена не-нaрушена оригинална опаковка и неизползвана. При неизпълнение на тези условия запазваме правото си да откажем да приемем върнатата стока и да откажем да възстановим сумата, платена от Вас.