Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти
За нас

За нас

Здравейте, ние сме Денонощна АПТЕКА Pharmacity . Благодарим, че избирахте нас. Нека Ви се представим. Аптека Pharmacity е млада семейна аптека събираща две поколения магистър-фармацевти. Ние обединяваме знанията, добрите практики и традициите във фармацията, които напоследък някак са изгубени и забравени, с креативността, бързината, информираността и всички новостите в бранша.

За нас Денонощна Аптека Pharmacity e синоним на СЕМЕЙСТВО, а какво е най-важното за него - всички да са здрави и да са заедно. Това е и нашата мисия.  За нас е от огромно значение вие нашите клиенти/пациенти е да се чувствате като у дома си, винаги да бъдете посрещнати топло, с усмивка и  да сте спокойни да споделите проблемите си и заедно да намерим решение.

В онлайн аптеката ни Pharmacity.bg може да намерите хранителни добавки, медицинска техника( апарати за кръвно, термометри, пулсоксиметри, електрони везни и т.н.), ортопедични продукти ( ортези, глезенки, наколенки, колани, корсети, коректори за стойка и т.н.), тинктури, билки , билкови смеси, козметика, етерични масла и др. В нашия БЛОГ може да откриете полезни съвети и статии на различна здравна тематика. Надяваме се да Ви бъдем полезни. Още веднъж БЛАГОДАРИМ, че избрахте нас.

НИЕ сме на ваше разположение, както във физическият ни обект, така и онлайн.